Profesija: Akcija par sakoptu Latviju!
Mājas lapa: http://www.tiribasdienas.lv

“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem, turklāt veltīt tam savu uzmanību ne tikai vienu dienu. Akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas simboliski kopīgiem spēkiem uzpošot Latviju.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
“Tīrības dienas” organizatori aicina iedzīvotājus piedalīties Lielajā Talkā
Publicēts 18. aprīlī, 2012.
Akcijas “Tīrības dienas”, kas šajā pavasarī norisinās no 15. aprīļa līdz maija beigām, birojs aicina iedzīvotājus būt aktīviem un sakopt Latviju arī Lielās talkas laikā šo sestdien, tādējādi izmantojot katru šī pavasara skaisto dienu, lai padarītu mūsu valsti tīrāku.

“Esam priecīgi, ka šogad arī iniciatīva par Lielo talku iekrīt “Tīrības dienu” laikā. Tas ļauj kopīgiem spēkiem pievērst uzmanību vides sakopšanas un aizsardzības jautājumiem, mudinot cilvēkus būt atbildīgiem un darboties, lai sakoptu pļavas, mežus, ceļmalas – visu Latviju,” atzīmē “Tīrības dienu” biroja pārstāve Linda Osīte.

Akcijas “Tīrības dienas” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt to tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību attiekties pret tās piemēslotājiem. Paralēli talku organizēšanai, iedzīvotāji ir aicināti iesaistīties netīro, piemēsloto vietu apzināšanā, par tām informējot plašāku sabiedrību, tādējādi liekot noteikto teritoriju apsaimniekotājiem būt aktīvākiem kārtības uzturēšanā.

“Lielākā daļa cilvēku Latvijā kļūst arvien atbildīgāki pret apkārtējo vidi, ne tikai piedaloties akcijās un talkās, bet par savu ietekmi uz dabu domājot ikdienā, nemēslojot un aizrādot tiem, kas, iespējams, neapzinās savas darbības sekas. Par to varam būt priecīgi, tomēr, lai mēs varētu lepoties ar mūsu dabas skaistumu pilnībā, ir liels darbs vēl jāiegulda. Tādēļ akcija “Tīrības dienas” norisinās pavasaros un rudeņos, mēneša garumā popularizējot vides sakopšanas nozīmību, parādot, kā to dara citi un mudinot ikvienu iesaistīties,” skaidro Linda Osīte.

“Tīrības dienas” šogad norisinās jau sesto reizi un ir izpelnījušās lielu sabiedrības, uzņēmumu un mediju uzmanību un atzinību.

Ja saredzat savas iespējas atbalstīt Latvijas sakopšanu, esat aicināti sazināties ar “Tīrības dienu”
biroju: piedalies@tiribasdienas.lv, tālrunis26831571.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: