Profesija: Akcija par sakoptu Latviju!
Mājas lapa: http://www.tiribasdienas.lv

“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem, turklāt veltīt tam savu uzmanību ne tikai vienu dienu. Akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas simboliski kopīgiem spēkiem uzpošot Latviju.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
“Tīrības dienu” dalībniekiem tiks piešķirtas īpašas piespraudes
Publicēts 3. oktobrī, 2011.
Lai informētu sabiedrību par uzņēmumiem, ģimenes, radu un draugu grupām, kuras rūpējas par Latvijas tīrību, piedaloties „Tīrības dienās”, tiks piešķirtas īpašas piespraudes – zaļas lentītes.

 

Akcijas “Tīrības dienas” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību attiekties pret savu
valsti, uzturēt to tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piesārņotājiem. Akcija norisināsies jau piekto reizi un ir izpelnījusies lielu sabiedrības, uzņēmumu un mediju uzmanību un atzinību.

Lai uzņēmumi, draugu, radu grupas un ģimenes būtu atpazīstamas kā par vidi un tīrību domājošas, birojs „Tīrības dienas” no šī gada talciniekiem piešķirs zaļas lentītes un īpašus diplomus ar pateicību par piedalīšanos talkās.

Zaļā krāsa ir dabas un auglības krāsa, kas simbolizē mieru un harmoniju. Šī krāsa ļauj apjaust savu veselumu un visaptverošu mīlestību. Zaļās krāsas ietekmē vieglāk veidot savstarpēju izpratni un saprašanos, tāpēc arī „Tīrības dienu” simbols ir zaļā krāsa, kas, lentītes veidā, tiks dāvināta tiem iedzīvotājiem, kas spēs parādīt mīlestību pret Latviju.

“Tīrības dienas” ir lieliska iespēja padarīt pašu zemi patīkamāku, tīrāku un kārtīgāku. Šogad esam nolēmuši dāvināt šādas lentītes, lai īpaši izceltu tos iedzīvotājus, kuriem rūp Latvijas daba, tās tīrība un kārtība,” atzīst “Tīrības dienas” organizatore Linda Osīte.

Uzņēmumi, draugu, radu grupas un ģimenes, kas ir nolēmušas sniegt palīdzīgu roku „Tīrības dienās”, aicinātas sazināties ar “Tīrības dienu” biroju: piedalies@tiribasdienas.lv, tālrunis 26831571.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: