Profesija: Akcija par sakoptu Latviju!
Mājas lapa: http://www.tiribasdienas.lv

“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem, turklāt veltīt tam savu uzmanību ne tikai vienu dienu. Akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas simboliski kopīgiem spēkiem uzpošot Latviju.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
“Tīrības dienu” lielajā talkā sakops Daugavas krastus un saliņas
Publicēts 5. oktobrī, 2010.
Šī gada 16. oktobrī akcijas “Tīrības dienas” lielās talkas ietvaros tiks sakopti Daugavas krasti un saliņas posmā no Kokneses līdz Pļaviņām. Talkas galvenie atbalstītāji būs “A.A.&Būvkompānijas” darbinieki, taču piedalīties aicināti arī citi uzņēmumi un privātpersonas, kurām rūp apkārtējās vides sakoptība un kas vēlas līdzdarboties Latvijas iztīrīšanā.

“Tīrības dienu” birojā griezušies jau vairāki cilvēki, kas norādījuši uz nesakoptām vietām likteņupes Daugavas krastos. Dzirdīgas ausis šīs problēmas risināšanā izdevās atrast celtniecības uzņēmumā “A.A.&Būvkompānijas”, bez kuras līdzdalības talku noorganizēt būtu daudz grūtāk. Uzņēmuma pārstāvji ne tikai paši piedalīsies vides uzkopšanā, bet arī nodrošinās transportēšanu uz Daugavas salām. 

“Esam priecīgi, ka varam atbalstīt akciju “Tīrības dienas”, jo vides sakopšana ir mūsu uzņēmuma viena no pamatvērtībām. Pats dzīvoju pie Daugavas un ar lavu esmu izbraukājis daudzas upes, lai saprastu, ka, lai paši varētu sajūsmināties par dabas fantastisko skaistumu, kā arī ar to piesaistītu ārvalstu tūristus, ir jāpiestrādā pie tās sakopšanas,” atzīmē “Tīrības dienu” galvenā atbalstītāja, uzņēmuma “A.A.&Būvkompānijas” pārstāvis Arvīds Apfelbaums.

Lielās talkas laikā metālapstrādes uzņēmums “LIA D” ikvienam strādāt gribētajam nodrošinās cimdus un maisus atkritumu savākšanai. Turpretī maiznīcas “Liepkalni” saimnieks pēc darba pacienās talciniekus ar sātīgu zupu. 

“Esam gandarīti par uzņēmumiem, kas rod iespēju atbalstīt šādas visai sabiedrībai nozīmīgas akcijas, jo bez viņu palīdzības vērienīgas talkas noorganizēt un sakopt Latvijas āres nebūtu iespējams. Tā kā “Tīrības dienas” turpināsies līdz par oktobra beigām, joprojām ir daudz vietu Latvijā, kuras prasās pēc sakopšanas, tādēļ sociāli atbildīgi uzņēmumi joprojām ir aicināti piedalīties un sniegt savu atbalstu finansējuma, talkās nepieciešamā inventāra vai balvu formāta,” norāda “Tīrības dienu” organizatoru pārstāvis Alberts Jodis.

Ikviens uzņēmums vai privātpersona, kas vēlas piedalīties lielajā talkā pie Daugavas, kas norisināsies šī gada 16. oktobrī, aicināta atsaukties, sūtot savu pieteikumu uz e-pastu: piedalies@tiribasdienas.lv vai zvanot 26831571. Pēc tam saņemsiet papildus informāciju par talkas norisi un precīzu laiku. 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: