Profesija: Akcija par sakoptu Latviju!
Mājas lapa: http://www.tiribasdienas.lv

“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem, turklāt veltīt tam savu uzmanību ne tikai vienu dienu. Akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas simboliski kopīgiem spēkiem uzpošot Latviju.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Atzīmējot rudens sākšanos, meksikāņu restorāns „Tequila Boom” sakopj Jelgavas pils parku
Publicēts 12. oktobrī, 2012.
Gatavojoties nedēļas nogalē esošajam rudens pasākumam, Vecrīgā esošais meksikāņu restorāns „Tequila Boom” 11. oktobrī devās uz Jelgavu, lai piedalītos ikgadējā akcijā „Tīrības dienas”.

„Nedēļas nogalē mums ir paredzēta rudens ballīte un, lai apmeklētājiem sniegtu pēc iespējas lielāku rudens sajūtu, nolēmām apvienot patīkamo ar lietderīgo jeb sakopt Jelgavas pils parku un iegūstot lapas ar kurām tiks izdekorētas telpas. Lai gan laiks bija īsti rudenīgs, „Tequila Boom” meitenes ar smaidu sejā salasīja nepieciešamo lapu daudzumu un ir ļoti gandarītas par paveikto,” atzīst meksikāņu restorāna „Tequila Boom” vadītājs Uldis Serģis.

Meksikāņu krodziņš „Tequila Boom”, kas jau nākamā gada sākumā svinēs savu desmitgadi, šīs nedēļas nogalē, 13.oktobrī, atzīmēs rudens sākšanos. Telpas klās rudenīgas lapas, tiks rīkotas degustācijas, konkursi un dejas, lai katrs apmeklētājs sevī sajūt īstu rudens sajūtu un atpūšas lieliskā atmosfērā.

„Nolēmām doties uz Jelgavu, jo tā sevi aizrauj ar īstu rudeni. Jelgavas pils parks vienmēr asociējies ar koku daudzveidību un tieši šī iemesla dēļ nolēmām to sakopt no sabirušām lapām un iegūt visu nepieciešamo gaidāmajam pasākumam,” stāsta meksikāņu restorāna bārmene Natālija.

“Tā kā Latvijas vērienīgākā talka notiek vairāk kā mēnesi, aicinām uzņēmumus, draugu un kaimiņu grupas turpināt pieteikties! Šis ir veids kā rūpēties par savu zemīti un padarīt to tīrāku un labāku. Tāpat arī liels paldies „Tīrības dienas” ģenerālsponsors “Ātrais SMS kredīts”, kas parūpējās par dažādiem pārsteigumiem kā pateicību par piedalīšanos, atzīst Linda Osīte.

Kļūstot par “Tīrības dienu” atbalstītāju, jūs iegūstat ne tikai pozitīvas emocijas un pateicību, bet arī plašu publicitāti medijos, iespēju piedalīties TD publiskajos pasākumos, stāstīt par savu uzņēmumu, uzlabot tā tēlu un reklamēt medijos.

Ja saredzat savas iespējas atbalstīt Latvijas sakopšanu, esat aicināti sazināties ar “Tīrības dienu” biroju: piedalies@tiribasdienas.lv, tālrunis26831571.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: