Profesija: Akcija par sakoptu Latviju!
Mājas lapa: http://www.tiribasdienas.lv

“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem, turklāt veltīt tam savu uzmanību ne tikai vienu dienu. Akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas simboliski kopīgiem spēkiem uzpošot Latviju.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Medicīnas koledžas studenti sakopj teritoriju Mežciemā (VIDEO)
Publicēts 9. novembrī, 2011.
Turpinoties „Tīrības dienas” aktivitātēm, Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā krusta medicīnas koledžas studenti vienojās kopīgā darbā, sakopjot teritoriju Mežciemā, pie 14. un 18. trolejbusa galapunkta.

 

Talkas laikā vairāki desmiti koledžas studenti ar azartu un degsmi sakopa teritoriju Mežciemā, Hipokrāta ielā 3, Rīgā, savu vietas izvēli pamatojot ar rūpēm par valsts sakopšanu un aktīvu palīdzību, lai tīrība un kārtība tiktu saglabāta ik dienu.

„Talkas pamatideja ir kopīgs darbs, kas veicas labāk un priecīgāk, nekā vienam darot. Mūsu ir daudz un kopā varam pierādīt, ka neesam vienaldzīgi pret mūsu zemi, tās šodienu un nākotni,” atzīst RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžas Sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Kārkliņa.

Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā krusta medicīnas koledžai palīdzēja arī Rīgas Dome un Latvijas Valsts meži, aizvedot maisus, kur studenti bija savākuši gan stiklus, gan plastmasu, gan citus atkritumus.

„Esam lepni par mūsu studentiem, jo tie, starp mācīšanos un savām ikdienas gaitām, var atrast brīdi, lai parūpētos par tīrību un kārtību. Gribam teikt lielu paldies Latvijas Valsts mežiem, Rīgas Domei un talciniekiem par pozitīvo attieksmi pret apkārtējo vidi, kā arī Tīrības dienu atbalstītājam SIA „Ecotechno Baltic”,” atzīst Tīrības dienu biroja pārstāve Linda Osīte.

„Vienojāmies kopīgā solī, velkot rokās darba cimdus, lai sasniegtu Tīrības dienu mērķi - dzīvi no atkritumiem brīvā un sakoptā Latvijā,” turpina Ilze Kārkliņa.

RSU Sarkanā krusta medicīnas koledžas talku var apskatīt arī video formātā:
http://www.youtube.com/tiribasdienas

Ja saredzat savas iespējas atbalstīt Latvijas sakopšanu, esat aicināti sazināties ar “Tīrības dienu” biroju: piedalies@tiribasdienas.lv, tālrunis 26831571.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: