Profesija: Akcija par sakoptu Latviju!
Mājas lapa: http://www.tiribasdienas.lv

“Tīrības dienu” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem, turklāt veltīt tam savu uzmanību ne tikai vienu dienu. Akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas simboliski kopīgiem spēkiem uzpošot Latviju.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Pieaug uzņēmumu interese par iespēju atbalstīt “Tīrības dienas”
Publicēts 30. septembrī, 2011.
Kļuvis zināms, ka par “Tīrības dienu” atbalstītāju kļuvis atkritumu apsaimniekošanas un pārstrādes tehnikas tirdzniecības uzņēmums SIA “ECOTECHNO BALTIC”, iegādājoties Zelta atbalsta sertifikātu un sniedzot ieguldījumu veiksmīgā akcijas ietvaros organizēto talku norisē.

 

Kā norāda SIA “ECOTECHNO BALTIC” vadītājs Rodžers Lodziņš, atbalstīt šāda veida akcijas ir pašsaprotami. “Mūsu uzņēmums pārstāv atkritumu apsaimniekošanas un pārstrādes tehnikas nozari, tādēļ mums ir ļoti saistošs viss, kas notiek ar vidi, kā tiek savākti un otrreiz pārstrādāti atkritumi. Tā ir mūsu pamatdarbība un atbildība,” norāda Rodžers Lodziņš.

Arī ārvalstu pieredze un rādītais piemērs mudina vietējos uzņēmumus vairāk uzmanības pievērst dažādiem ar vides saglabāšanu un sakopšanu saistītiem projektiem. “Mēs pārstāvam vienu no pasaules lielākajiem atkritumu pārstrādes tehnikas ražošanas uzņēmumiem Komptech GmbH no Austrijas un tur vides jautājumiem pievērš īpašu uzmanību, daudz dara, lai veicinātu videi draudzīgu dzīvesveidu. Arī mēs jūtamies atbildīgi pret apkārtējo vidi, tādēļ atbalstām šādas iniciatīvas. Regulāri organizējam bērnu drošības pasākumus, kā arī nodrošinām atbalstu dažādām talkām, ne tikai lielo un pamanāmāko pasākumu ietvaros, tāpat arī nodarbojamies ar vides labiekārtošanu,” stāsta Rodžers Lodziņš.

Šogad akcija “Tīrības dienas” norisināsies no 1. līdz 31. oktobrim. Akcijas mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt to tīru un sakoptu. Tāpat akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi, simboliski kopīgiem spēkiem iztīrot Latviju no krīzes putekļiem.

Arī citi uzņēmumi aicināti izskatīt savas iespējas “Tīrības dienu” atbalstītāja sertifikāta iegādē. Uzņēmumiem ir pieejami trīs dažādi sertifikāti – Bronzas (100 Ls apmērā), Sudraba (250 Ls apmērā) un Zelta (500 Ls apmērā) sertifikāts, tādējādi dodot iespēju sniegt atbalstu arī mazākā apmēra, tajā paša laikā piedaloties mūsu valsts kopīgā sakopšanā un parādot savu sociālo atbildību.

Ja vēlaties atbalstīt Latvijas sakopšanu, esat aicināti sazināties ar “Tīrības dienu” biroju: piedalies@tiribasdienas.lv, tālrunis 26831571.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: